Mässans första samarbetsavtal är klara

Byggmässan är Stockholms nya mötesplats för bygg-och anläggningsbranschen och arrangeras på Kistamässan, 5-6 mars 2025. Nu läggs grunden med hjälp av tongivande partnersamarbeten.

Nu står det klart att flera bolag blir samarbetspartner till Byggmässan! Vi är glada över engagemanget för mässan och gläds åt att de vill vara mer och bidra till en relevant och framtidsblickande mötesplats för hela branschen. Byggmässan har skrivit avtal med Betongvärlden, HusFakta, Byggbasen, Aktuella Byggen och Prostatacancerförbundet.

Vi är stolta och glada över våra värdefulla samarbeten med branschens experter och framstående företag som verkligen gör skillnad

✔ Betongvärlden
Betongvärlden produceras av Roger Andersson och Betongbyrån AB och bevakar samhällsbyggnadsbranschen ur ett betongperspektiv.

✔ HusFakta
HusFakta Bygg & Fastighet är ett magasin för bygg & fastighetsbranschen och når ut till 30.000 företag landet över.

✔ Byggbasen
Byggbasen är Nordens största gemensamma leverantörsportal för bygg-, fastighet-, och installationssektorn.

Byggbasen vill skapa en gemensam leverantörsportal för att ge byggbranschen en bättre förutsättning för att göra säkrare affärer, sund konkurrens och uppmuntra ett hållbart samhällsbyggande. Med en gemensam portal kan vi skapa en trygg marknadsplats med effektiva verktyg som minskar administrationskostnader och förbättrar kommunikationen mellan aktörer.

✔ Aktuella Byggen
Aktuella Byggen är en tidning som startade 1989 och gör reportage, intervjuer och nyhetsnotiser från såväl privat som offentligt byggande i Sverige. Det omfattande innehållet är rikstäckande och består alltid av artiklar om branschens heta frågeställningar, arkitektur, aktuella byggprojekt, nya material, ny teknik, grönt och hållbart byggande och synpunkter från ledande branschföreträdare.

✔ Prostatacancerförbundet
Prostatacancerförbundet är en riksorganisation som verkar för ökad kunskap om prostatacancer. För att de ska nå deras vision ”En framtid utan Prostatacancer” stödjer de forskning och utveckling genom en egen fond – Prostatacancerfonden. De driver även påverkansarbete för en bättre prostatacancervård och sprider information och kunskap om sjukdomen.

Mer är på ingång så håll utkik i våra kanaler! Välkommen till Byggmässan, 5-6 mars på Kistamässan, Stockholm.

Scroll to Top