Material & säkerhet bland fokusområdena

Byggmässan har fyra fokusområden som mycket av programmet och utställarlistan kretsar kring. För 2025 års mässa sätter vi ett extra fokus på material, hållbarhet, säkerhet och digitalisering.

Grundpelarna för byggbranschens nya mötesplats är lagda. Under två energifyllda dagar kommer du som besökare får ta del av de senaste nyheterna, trenderna och produktnyheterna inom material, hållbarhet, säkerhet och digitalisering. Arbetet med att bygga programmet är i full gång och vi ser fram emot att presentera innehållet för mässan.

Säkerhet har aldrig varit viktigare att adressera än nu. På mässan sätter vi fokus på detta kritiska ämne, samtidigt som vi lyfter fram de ständiga förändringarna inom materialutveckling, med nyheter och hållbarhetslösningar i centrum

Säkerhet är på allas läppar
Säkerheten på byggarbetsplatsen är ett av branschens viktigaste ämnen och något som fått mycket uppmärksamhet senaste året, tyvärr av beklagliga anledningar. Vi sätter säkerhet som ett fokusområde för att lyfta vikten av god säkerhet för alla som jobbar på byggarbetsplatsen och vad branschen kan göra för att förhindra olyckor.

Material nytt fokusområde
Besökarna har efterfrågat mer innehåll kring material och vi är glada att kunna ge er vad ni önskar! För mässan i mars blir det ett eget område i hallen och här kommer ni att träffa många tongivande leverantörer och experter.

Vi kommer även addera ett spännande tillägg som har fullt fokus på verktyg. Mer information kommer senare. Stay tuned!

Byggmässan i Stockholm arrangeras 5-6 mars 2025 på Kistamässan. Vi ses snart!

Scroll to Top